International Matchmaking Event at HANNOVER MESSE 2017 – Exclusive business meetings in the heart of the trade fair

Suntem bucurosi sa va anuntam ca a 13-a ediție a evenimentului matchmaking international la HANNOVER MESSE – lider arată comerciale industriale din lume – va avea loc în perioada 24-28 aprilie 2017. Peste 23.000 de întâlniri de afaceri, printre mai mult de 3.000 de companii au fost organizate în cadrul acestui eveniment de brokeraj din anul 2005.

Întâlnirile internaționale de afaceri b2fair® vor fi organizate de către membrii rețelei europene de sprijinire a afacerilor „Enterprise Europe Network” și multe alte organizații profesionale la nivel mondial, în colaborare cu Business & Markets Forumul Global al HANNOVER MESSE.

NOUTATE: În acest an o colaborare specială a fost stabilită cu inițiativa „Young Tech Enterprises” de HANNOVER MESSE, în scopul de a evidenția participarea innovativestart-up-uri în caz de matchmaking. Scopul acestei noi inițiative a târgului este de a încuraja companiile start-up pentru a stimula contactele lor în același timp, oferindu-le atmosfera perfecta pentru a atrage atenția potențialilor clienți și investitori.

Evenimentul a matchmaking din 2017 dintr-o privire:

    întâlniri individuale de afaceri intensive într-o atmosferă exclusivistă
    
un salon de matchmaking situat în centrul târgului
    
o rețea de partener internațional larg asistarea companiilor inainte de eveniment
    
asistență profesională garantată la fața locului și în timpul post-faza a emisiunii.

Ca un eveniment oficial al Deutsche Messe în cadrul „Global Business & Markets”, evenimentul va acoperi Matchmaking toate sectoarele HANNOVER MESSE.

Doriți să deveniți partener oficial sau co-organizator al evenimentului si matchmaking ofera companiilor dumneavoastra posibilitatea de a fi parte a acestei platforme exclusive de rețele de afaceri?

Vă rugăm să ne returnați formularul de parteneriat prin e-mail sau fax sau folosiți următorul link pentru a înregistra în calitate de partener on-line www.b2fair.com/EventPartner/hannovermesse2017/EventPartner/Become. Codurile dvs. de acces vă va permite să monitorizeze companiile care inregistreaza prin intermediul organizației.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul evenimentului pe www.b2fair.com/hannovermesse2017 și www.een-matchmaking.com/hannovermesse2017.

Condiții de participare:
Participarea la eveniment Matchmaking este gratuit pentru companiile care înregistrează până la 24 februarie 2017. Pentru a menține calitatea evenimentului, o amenda de 150 de euro va fi totuși facturate în cazul în care o societate anulează participarea sa.

După 24 Februarie taxele de participare vor fi după cum urmează.

Expozanți: 95.00 EUR
Vizitatori EUR 100.00

O sumă suplimentară de 75 EUR va fi taxat pentru fiecare participant suplimentar pentru fiecare companie.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine în cadrul acestui eveniment.