Obiectiv

Camera de Comert si Industrie Valcea este o institutie neguvernamentala, autonoma si non-profit, de interes public, organizata ca o asociatie voluntara de companii.

Principalul obiectiv al CCI Valcea este de a fi cea mai buna organizatie de sprijin al mediului de afaceri din acest judet. Suntem o organizatie ce are ca scop principal prestarea de servicii si sprijinirea companiilor membre atat in activitatea interna cat si internationala, in cadrul unei retele internationale de Camere de Comert.

Prin cotizatia lor anuala, membrii contribuie la un fond comun care ne da posibilitatea de a le presta servicii si de a sustine mediul de afaceri valcean.

Colegiul de Conducere si Consiliul Operativ sunt responsabile de conducerea si controlul activitatii Camerei. Membrii Consiliului Operativ sunt alesi de catre Colegiul de Conducere si se intalnesc periodic pentru a stabili obiectivele CCI Valcea, pentru a lua decizii financiare si, in general, pentru a stabili metodele de sprijinire a membrilor.

Camera de Comert si Industrie Valcea sta mereu la dispozitia membrilor sai, precum si a celorlalte societati din judet, pentru a le ajuta in probleme ce privesc domeniul economic, taxele, transportul, mediul, etc.

Utilizarea serviciilor Camerei va va da posibilitatea de a realiza numeroase contacte, de a influenta autoritatile locale si nationale, de a fi la curent cu ceea ce se intampla in judet si in afara lui, etc.